// FRI FRAGT VED KØB FOR OVER kr 500,- OBS! Bestil senest den 19. dec \\

Fejrede 2 år med udvidelse!

I september blev Tegneværkstedet udvidet med egen kæmpe produktionsmaskine til kunstprint - og adskillige ark kunstpapir... 

Ind til nu har jeg har fået produceret mine kunstprint i Herning hos Anders, hvilket har fungeret rigtig godt. Samarbejdet har udviklet sig til et venskab med gensidig respekt,  og Anders er på nogle områder blevet min mentor. 
Han har tit spøgt med at jeg skulle købe hans store printmonster, så han kunne få sig en endnu større produktionmaskine. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at det skulle blive til virkelighed - men jeg tog alligevel ideen til mig og har længe overvejet om jeg skulle slå til. 

I dag står produktionmaskinen i mit tegneværksted - og det er den bedste beslutning jeg har taget. En maskine af den størrelse er bestemt ikke billig, men kvaliteten af printet og min behandlingstid fra en bestilling bliver lagt på shoppen, og til jeg kan have den produceret og pakket, er reduceret med flere dage. Det gør at jeg kan tilbyde en hurtigere og mere fleksibel produktion. 

Det er win-win!

Udover produktionsmaskinen i værkstedet, så har jeg også fået adskillige ark kunstpapir hjem fra en papirfabrik i Holland. Det er mit helt eget papir, som er blevet sammensat ud fra mine ønsker og behov. 
Det er blevet til det smukkeste kunstpapir af bedste kvalitet, som absolut lever op til mine perfektionistiske krav. Og resultatet som kommer ud af produktionmaskinen er endnu smukkere end tidligere.

Det er noget af et sats, men jeg arbejder altid ud fra det princip, at jeg skal tro på og ville mit erhverv 180% - og satse det der skal til for at opnå det jeg gerne vil. Og jeg kan kun sige en ting: Det har helt sikkert været alle bekymringer og vågne nætter værd.

Jeg er kommet langt fra den første forestilling om et tegneværksted, hvor jeg ville sidde og tegne dagen lang... til i dag, hvor der nærmest ikke er timer nok til at følge med. Det at drive tegneværkstedet og shoppen, samt tegne nye motiver og større bestillingsopgaver til bl.a. ZOO København og Den Dansk Naturfond kræver al min fokus og viljestyrke. Men jeg elsker hvert et sekund af det.

Jeg er spændt på hvad fremtiden bringer.

Tak for at du læste med :)

/Bettina

Skriv en kommentar