Tegneværkstedet i Tivoli 2016.

Jeg var så heldig at vinde den fineste lille bod i Tivoli i Halloween i 2016. Og dagene op til åbningen af Tivoli var jeg så spændt at jeg næsten ikke kunne være i min krop.

Det var noget af et sats, da jeg lige pludselig måtte hive 4 uger samt forberedelsestiden op til Halloween ud af min kalender. Det var den tid som jeg skulle bruge på juleforberedelser, gisp!

Men heldigvis havde jeg to skønne jyder til at hjælpe mig. Min mand som altid sørger for at jeg får noget at spise - og som gladeligt tager afsted hver gang jeg sender ham i byen efter et eller andet jeg har glemt eller skal bruge til min virksomhed. 
Og 'onkel' Anders som også altid fremstår rolig med en hjælpende hånd. Han sørgede for at alle tegningerne blev klargjort selv om han allerede havde nok opgaver at tage sig til i Printhuset.

Der er så mange ting som man skal have styr på i forbindelse med et marked eller arrangement, men når man lige pludselig skal forberede til 3,5 uge, så er jeg glad for at jeg har prøvet det en del gange før. Puha da!

Men alt blev pakket i to biler, og jeg fik gjort klar til afgang. 

Jeg glædede mig som et lille barn til at besøge Tivoli uden for besøgstiden. Og hold nu fast! Jeg blev ikke skuffet - tværtimod. Det vrimlede med gartnere, håndværkere og travle folk som var i gang med deres boder. 20.000 græskar var ved at sat på plads - og det var lidt som at være en lille pige, som fik lov til at se noget magisk ske.
Jeg havde faktisk været lidt imod at skulle være derinde, når der ikke var gæster, da jeg var bange for at det eventyrlige og magiske ville forsvinde. Men jeg vil sige at det havde den modsatte virkning på mig: At se alle de forberedelser og dygtige menneskers arbejde som gik op i en højere enhed for at få eventyrhaven gjort klar til gæsterne. Det var fantastisk!

Og jeg fik mig nogle nye venner mens jeg var derinde, for mange af havens fugle går rundt i haven, når gæsterne ikke er der. Og sikke fugle, wauv! Der var alle mulige forskellige pragteksemplarer af høns og påfugle.

Så det blev til en rutine at hilse på dem om formiddagen og gå forbi deres opvarmede hønsegård om aftenen, inden jeg tog hjem. Og de fine påfugle sad højt oppe på deres gren og sov.

Jeg fik lavet mig den mest hyggelige lille tegnestue i boden, hvor jeg følte mig hjemme med det samme. Og det kunne mærkes på kreativiteten. For på trods af de mange timer hver dag i Tivoli, så fik jeg tegnet meget hver dag. Og det var skønt at kunne vise folk hvad det var jeg tegnede.

Jeg må indrømme at det var overvældende med den store interesse der var, men når det er sagt, så glædede det mig at se at så mange var nysgerrige og oprigtigt interesserede i at se hvordan mine tegninger får liv.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme igen næste år og få besøg i Tegneværkstedet i Halloween. Og jeg håber at vi ses :)

De bedste hilsner
Bettina