Forårets markeder 2016

Der er ganske travlt i den lille tegnestue. Jeg er nemlig i fuld gang med forberedelserne til forårets markeder, hvor jeg skal sælge mine tegninger. Der skal udvælges motiver og størrelser. Originaler skal findes frem og sættes i fine rammer. Og alt skal pakkes, så det kan transporteres sikkert rundt i hele Danmark.

Jeg elsker disse markeder. Der er altid en summen af aktivitet og kreativititet. Det er her at jeg møder mange af dem som har mine tegninger hængende derhjemme. Og det er altid spændende at høre, hvad folk synes.
Det er også her at jeg ser folks umiddelbare reaktioner på mine tegninger. Der er ikke noget bedre end at se et ansigt lyse op og høre hvad de synes. Alle ser noget forskelligt - og det er guld værd at lytte til og se. Der bliver udvekslet historier, og jeg fortæller gerne hvordan mine motiver bliver til.


Dette forår skal jeg på følgende markeder:

Den 9.-10. april kl. 11-17
OMNIIA designmarked i Kolding
Nicolai Scenen
Skolegade 2B
6000 Kolding

Se mere om OMNIIA designmarked.

Den 16.-17. april kl 10-17 og kl. 10-16
Upcomers designmarked
Spinderihallerne
Spinderigade 11 
7100 Vejle

Se mere om Upcomers designmarked.

Den 18.-22. maj kl. 10-18
Mit hjem er mit slot - Bolig & havemesse
Haveselskabets Have på Frederiksberg

Se mere om Mit hjem er mit Slot.